Lørdag 1. juni klokken 11.00 ønsker vi å invitere alle medlemmer i LUB Agder med barn til vårt årlige familiearrangement på Lindland gård. Dette er en familiepark som ligger i Holum i Lindesnes kommune.

LUB Agder dekker inngangsbillettene og vi trenger derfor en påmelding for å vite sånn ca hvor mange vi blir. Fint hvis dere kan melde dere på ved å trykke "skal" på arrangementet på Facebook innen torsdag 30. mai, eller sende en mail til lub.agder@gmail.com. Gjerne også skriv i kommentarfelt eller på mail om hvor mange voksne og hvor mange barn fra deres familie som kommer. 

Parken har mange ulike dyr man kan se på, men også en del spennende aktiviteter; hoppepute, dekkpark, nurf-gun, natursti, minigolf, klatreskog, gårdsleker, ridning, hengekøyepark, eventyr, traktorbane, hoppeslott, bordtennis, frisbee og sykkelpark.

(Ridning og klatring betales av hver enkelt). 

Vi tenker å samles klokken 12.30 for å spise lunsj sammen. Dere tar selv med det dere ønsker å spise for dagen (det vil være mulighet for å grille). Parken har en kafé hvor man kan få kjøpt kaffe, brus, slush, is, pizza, pølser, hamburger, kyllingwrap, vegetarwrap og lapper.

Styret vil også ta med noe ekstra snax vi kan kose oss med.

Sjekk gjerne ut https://www.xn--lindlandgrd-58a.no/ for mer informasjon.

Noen fra styret vil stå ved inngangen for å ønske både gamle og nye medlemmer velkomne. 

Ta med: Mat/penger til mat og klær etter vær. 

Påmelding innen: 30.mai