Kjære LUB-medlemmer i Agder.

 

Vi ønsker dere velkommen til Wave of light-markering og familiehelg på Strand Hotell, Fevik.

15. oktober er den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet og i livets begynnelse. En bølge av lys går rundt kloden når lys tennes i alle tidssoner kl. 19.00

Ettersom 15. oktober sammenfaller med en helg, vil vi også i år kombinere den årlige lystenningen på Strand Hotell sammen med familiehelg med rekreasjon, læring og påfyll.

For de som ikke har vært på Strand hotell før, så er dette et hotell med beliggenhet til en nydelig sandstrand, der man kan kjenne på bølgesus og sjøluft.

Dette er en helg som vil gi store muligheter for den gode samtalen, der vi får tilbrakt mer enn noen få timer sammen. Vi skal ha rom for lek, latter og tårer. Fra tilbakemeldinger vi har fått er dette en helg som veldig mange setter pris på å få være med på.

Vi legger opp til én overnatting i år, fra lørdag 15.oktober til søndag 16. oktober.

Programmet er ikke helt ferdigstilt enda, men vi legger opp til at vi starter programmet lørdag formiddag med faglig påfyll innen vi inntar en god lunsj. Deretter skal vi få en innføring i mindfulness som et verktøy i hverdagshåndtering og sorgarbeid. Dette vil skje parallelt med kreative aktiviteter med barna, ispedd med samtaler med oss kontaktpersoner som brenner litt for disse barna våre. Vi legger også opp til to økter, slik at den ene av foreldrene evt kan være sammen med barna. (De av dere som kommer alene som forelder, må gjerne ta kontakt – så kan vi sammen finne en løsning).

Etter dette vil vi få muligheten til å trekke oss litt tilbake og ha litt fritid, sjekke inn for de som ikke har fått gjort det, benytte seg av boblebad i spa-avdelingen, evt ta et bad i sjøen hvis været tilsier det.

Vi spiser middag sammen kl. 17.00 før Wave of light minnemarkering og lys/fakkel-tenning kl. 19.00.

Selve markeringen er offentlig. For de som ikke kan være med oss hele helgen, er det mulig å melde seg på til bare middagen hvis ønskelig. Her kan øvrige familiemedlemmer og nære også være med.

Søndagen er tiltenkt frivillige aktiviteter samt familiefotografering for de som ønsker det, før utsjekk og hjemreise.

Egenandel for familiehelg: 400 kr per voksen, 100 kr per barn

(Ber om fullt navn og alder på barn i påmelding, samt allergier)

Egenandel for middag: 150 per voksen, 50 kr per barn

Påmelding sendes til: lub.agder@gmail.com

Påmeldingsfrist familiehelg: 25. september

Påmeldingsfrist middag: 5. oktober