Vi vil overnatte i DNT-hytta, gamle Finnetorpet Lebiko, rett ved svenskegrensen. Dette blir en overnattingstur med enkel standard. Torpet har ikke innlagt strøm eller vann, men det finnes brønn med drikkevann på tunet og utedo. Det er reservert 10 soveplasser. DNT-lås så de som har egen DNT-nøkkel kan få bruk for den.

Det vil legges opp til en felles gåtur lørdag langs historiske 7-torprunden på fin og oppgått bred skogsti som krysser både norsk og svensk side av grensen. Turen varer ca. 3 - 4 timer med stopp underveis ved Finnegården og naturreservatet Ritamäki i Sverige.

Fokus på denne pappasamlingen vil bli gode samtaler både i løpet av vandringen og ved peiskos i stua på kvelden. Dere kan lese mer om 7-torprunden og veibeskrivelse til Lebiko her. 

Det finnes puter og tepper på hytta. Deltakere må selv ha med seg lakentøy/lakenpose og/eller sovepose, vannflaske/termos, liten tursekk, evt. tursnacks og gode tursko/joggesko, regntøy og klesskift. Det finnes noen mindre vann inne på Finnskogen, hvis noen ønsker å fiske litt eller ta et bad. LUB ordner med mat.

Det er ca. 200 meter å gå opp til huset fra parkert bil langs grusveien og en låst bom. Lebiko ligger på Varaldskogen, på Austmarka i Kongsvinger kommune.

Oppmøte lørdag 26.08.23 kl. 12 på Lebiko.

Påmelding: Helgen er kostnadsfri for deltakerne. Påmelding til lub.innlandet@gmail.com senest søndag 13.08.2023. For spørsmål kontakt Martina på mobil  93 69 84 56.

Håper at det er mange fedre som har anledning og griper sjansen til å komme. Denne muligheten for fedre har ikke vært arrangert i vårt fylkeslag før.