Sorg og hvorfor mindfulness kan hjelpe, når du har mistet et barn.

Sorg over å miste sitt eget barn er noe av det vondeste man kan oppleve. Sorgen og opplevelsen av å miste kan alikevel bearbeides og styrke oss med hjelp av riktig helbredelses teknikker.

En del av mindfulness intensjonen er å trene opp den psykologiske fleksibiliteten og skape en styrke på sikt i det man befinner seg på bunnen og i mørket.

Det betyr at man trener sinnet sitt til å klare å håndtere vonde opplevelser av for eksempel sorgen man står i etter å ha mistet et barn.

Det betyr ikke at all smerte plutselig forsvinner – men at mindfulness kan hjelpe en inn på riktig vei – i det å finne rikti sti ift oppmerksomheten i prosessen – hvor man gir sorgen plass uten å drukne i den.

Vi har valgt å invitere Lisbeth Pettersen som har bakgrunn som journalist, og var mangeårig spaltist i magasinet Tara. Hun har vært medgründer og daglig leder av reisebyrået Life Travel, og spahotellet Zen Resort & Spa. Hun har skrevet tre bøker om mindfulness, Lev mer med mindfullness, lydboken Den lille mindfulnessskolen og Omfavn livet med mindfulness som kom ut våren 2022.

Hun vil gi en innføring i midfulness og enkle teknikker som kan være til stor hjelp for alle som bærer på sorg og traumer etter å mistet et barn.

I tillegg vil vi også selge hennes siste bok til god rabattert pris til de som ønsker å lære mer etter møteplassen.

Møteplassen er for de som selv har erfaringer med å ha mistet barn og man trenger ikke å være medlem i LUB. Arrangementet er uten barn av hensyn til de som er nylig rammet.

Vi håper veldig på å se så mange som mulig denne kvelden.
Vi stiller med lett servering.

Minner om at absolutt alle er varmt invitert, om man er nyrammet eller har fått sorgen mer på avstand i form av tid!

For påmelding - send epost til :

lub.oslo.akershus@gmail.com

Hjertelig varmt velkommen
Med vennlig hilsen,

LUB Oslo og Akerhus Fylkeslag

Adressen til Tidemandstuen:
Tidemandsgate 44, 0260 Oslo

Om dere trenger å få tak i oss : ta kontakt med en av oss fra styret:
Kjersti : 90186951
Christian: 95900007