LUB Østfold har gleden av å invitere til en hyggelig dag på Bondegården i Råde. Vi møtes klokken 13:00 og holder på til ca 15:30. Det vil bli servert grillpølser, brus/saft, kaffe kaker/vafler, godterier(skattejakt) og is. Det vil bli mulighet for tur med Gråtass og ponniridning. 

 

Dette er en aktivitet som passer fint for hele familien. Inviter gjerne med besteforeldre. 

 

Hva kan du som nyrammet forvente? Det vil være personer fra styret tilstede, og andre som har mistet nylig og også for en tid tilbake. Det vil være rom for lek for barna, samtaler med andre, eller bare en fin stund sammen med familien din. Styret vil være kledd i t-skjorte/genser med LUB-logo på, og vil ønske velkommen ved ankomst. Vi legger frem klistremerke og tusj, slik at man kan skrive på navn på hvem man har mistet og årstall dersom man ønsker det og klistre på brystet. Dette for at det skal bli lettere å nevne barnet for andre du kanskje møter for første gang. 

 

Påmelding til lubostfold@gmail.com med antall personer (nevn antall barn og voksne) innen 2.juni. Egenandel på 50,- per voksen vippses til 94043 og merkes med bondegård+etternavn.