Den 15. oktober er det den internasjonale minnedagen for barn som døde i svangerskapet og i livets begynnelse. En bølge av lys går rundt hele kloden når lys tennes i alle verdenshjørner kl. 19.00.

LUB Trøndelag fylkeslag inviterer til «Tenn et lys»-markering på Kristiansten festning. I 2022 er det frivillighetens år, og alle vi som er i LUB er frivillige og engasjerte fordi vi har et barn for lite. Derfor ønsker vi å gjøre noe ekstra på årets markering.

Kl. 17.00 Pizza og barneaktiviteter på Kongens Kasematt, eget lokale på Festningen. Vi deler lokalet, slik at det er mulig for mat, kaffe og prat uten barn.

Kl. 19.00 Vi tenner lys og minnes de barna vi savner. Vi stiller med fakler og lys, og et lite minnetre som vi kan henge navnet til barna på. I tillegg får vi fin musikk fra Musikalfabrikken.

Dette er et spesielt og fint arrangement, vi ønsker velkommen til alle som ønsker, du trenger ikke å være medlem i LUB for å delta. Hvis du ønsker å bare være til stede på lysmarkeringen er det selvfølgelig greit.

Vi håper mange kan komme, selv om dagen er i høstferien i år. Om du kommer, trykk gjerne av for at det på Facebook-arrangementet, eller gi beskjed på e-post . På forhånd takk! 

Velkommen!

Les mer om Wave of Light her.