Finnskogtoppen på Grue i Innlandet fylke er et vakkert sted å være! I en årrekke har LUB Innlandet fylkeslag ladet batterier og styrket felleskapet her. Nå er LUB-medlemmer fra hele landet invitert! 

En helg her betyr å senke skuldrene og kjenne på kroppens behov. Det betyr hyggelige, fristende og sosiale måltider, tid for velvære og lek i bassenget/spaanlegget, muligheter for guidet avspenning og yoga, felles båltur i vakker natur og minnestund med rom for å dele etterpå.

Du velger selv hva du vil være med på. Det et fysisk anstrengende å sørge, så kanskje trenger du å sove litt ekstra? Bare nyte vakker natur? Bestille massasje? Eller dele det du bærer på med andre med lignende erfaring? Helgen er ment som et pusterom der det er plass til å være seg selv, og fylle på med det man trenger i et støttende felleskap. Barn, ungdom og voksne, her er det aktiviteter og rom for alle som en, velkommen!

Programmet

Det blir er et løst program der dere selv kan velge hva dere vil være med på av aktiviteter, mens vi møtes til felles måltider. Lørdag morgen blir det minnestund for barna vi har mistet. Søndagen blir det felles båltur. Som hotellgjest kan man delta på dagens tilbud om om yogatime eller annen avspenning. Vi vil også tilby et foredrag/aktivitet i løpet av helgen om kroppslige utfordringer ved sorg- mer informasjon kommer.

Helgen er for alle LUB-medlemmer, og du kan delta både med og uten barn. Det er ikke eget opplegg for barna, foreldrene har selv ansvaret for dem. Erfaring fra tidligere samlinger på Finnskogen at det er et godt sted å være også for deg som ikke har andre barn, så lenge du ikke opplever det for vanskelig å omgås barn.

Det er mulig å få spa-behandling og massasje på Finnskogtoppen, dette må du bestille og betale selv.

Pris

Helgen er for medlemmer i LUB. Oppholdet blir dekket av LUB, mot en egenandel på kr. 600 per voksen og kr. 100 per barn. Makspris per familie er kr. 1400. Reise betaler du selv.

Hvordan komme seg til Finnskogtoppen?

Finnskogtoppen Spa & Velværehotell har adressen Røgdestranda 747, 2256 Grue. Dette er dypt inne i Finnskogen, uten gode muligheter til kollektiv transport. Det enkleste er å reise med bil. Taxi kan bestilles fra Kongsvinger (50 km). 

Påmelding retreathelg på Finnskogtoppen

Fyll inn aktuell informasjon om familiemedlemmene
Hvordan døde barnet/barna
 
 
 
 
Skriv inn spesielle behov