Vi i LUB er opptatt av å bidra til at våre medlemmer er i fysisk aktivitet, da dette har mange positive effekter på psykisk og fysisk helse, som igjen kan være til hjelp i en sorgprosess.

Vi er stolte og glade for å kunne tilby våre medlemmer gratis medlemskap i Naardic ut 2023!

Dette er en videreføring av et tidligere prosjekt der 80 av våre medlemmer under pandemien fikk trene gratis med Naardic i tre måneder. Prosjektet ble raskt fulltegnet, og vi fikk svært gode tilbakemeldinger.

Dette er et fantastisk tilbud og en slags «blessing from the sky». Det er tungt å være i sorgtåka. Det er tungt å bryte mønstre og endre vaner. På et eller annet mystisk vis har jeg klart å få godfølelsen på Naardic. Jeg tror kombinasjonen skikkelig gode instruktører, live sendinger og veldig bredt utvalg gjør susen. Jeg er veldig imponert over tilbudet deres! 

 

Liv Marie - deltok i treningsprosjektet i 2020, samme år hun mistet sitt første barn

Om Naardic

Med Naardic kan du trene fra der du er med noen av Norges fremste og mest inspirerende trenere. Dette er online trening hvor treneren også ser deg, om du vil, og kan gi deg personlige tilbakemeldinger underveis. De har et bredt utvalg av ulike typer treningsøkter gjennom hele dagen – hele uken. 

En ny funksjon hos Naardic er at du nå kan se de fleste øktene som har gått live, i opptak. Øktene ligger tilgjengelig i timeplanen i én uke.

Trener i Naardic Yngvar Andersen, kjent fra bl.a. NRK, har et hjerte for deltagerne fra LUB:

Vi i Naardic håper at vi kan gi medlemmene i LUB litt fysisk og psykisk drahjelp i hverdagen. Vi håper jo dette om alle, men vi får alle sammen ekstra lyst til å gi en hånd gjennom trening og foredrag til denne flotte gjengen!

Les mer om Naardic her.

Hvorfor trene når du er i sorg?

Å miste et barn er en ekstrem påkjenning, både psykisk og fysisk. Søvnproblemer, utmattelse og mangel på energi er vanlig. Fysisk aktivitet gir pusterom i hverdagen, gir mer energi og krefter, reduserer spenninger i kroppen og bidrar til bedre søvn.

Inspirerende webinar

Onsdag 3. mai kl. 20 inviterer vi til foredraget «Sterk hjerne med aktiv kropp», om betydningen av fysisk aktivitet for hjernen og psyken, holdt av lege, hjerneforsker og prisbelønt foredragsholder Ole Petter Hjelle. Hold av datoen, mer informasjon kommer.

Meld deg på her!

Er du medlem i LUB?
 
Skriv svaret på regnestykket (for å bekrefte at du ikke er en robot)