Helgen er fullbooket. Ta kontakt med Vilde på vilde@lub.no for evt. restplasser. Helgen er primært for deg som har mistet barn for minst et halvt år siden.

Kunne du tenke deg å møte andre som har mistet barn, enten det er for en tid tilbake eller de siste årene? Velkommen til en helg der god mat og vakker natur gir ramme for hyggelig samvær, med LUB-medlemmene Kristin og AK Glück-Teigland som vertskap.

Etter at vi mistet Lars, ønsker vi å hjelpe andre i samme situasjon. Den digitale sorggruppa var viktig for oss, men vi savnet å kunne møtes! Derfor vil vi igjen invitere til en LUB-helg på fjellstova vår.

fagerhem

I tillegg til turer i vakkert fjellandskap, gode felles måltider og samtaler, blir det blant annet tilbud om yoga. Denne helgen er uten barn. 

Les om den fine helgen vi hadde i fjor her. (PDF, 175KB)

Program

Vi møtes fredag ettermiddag/kveld og reiser hjem søndag. Det blir både ro og hvile, fjellturer og andre uteaktiviteter i tillegg til felleskap og gode samtaler.

På lørdagen du delta på yogatime med fysioterapeut, yogainstuktør og etterlatt mamma Silje Bernhoft Osa. Hun vil også snakke om hvordan sorg kan påvirke kroppen.

Mer info om programmet kommer.

Hvem er denne helgen for?

Denne helgen er for alle foreldre som er medlem i LUB, enten du mistet for en tid tilbake eller forholdsvis nylig, men det bør ha gått minst ca. et halvt år. Helgen er barnefri. Om det blir flere som melder seg på enn vi har plasser, vil de som ikke har vært med på lignende tilbud før prioriteres. 

Pris

Reise og opphold blir dekket, mot en egenandel på kr. 600 pr. person. Egenandel for kontaktpersoner er på kr. 300.

Påfyll for kropp og sjel

Vi håper det blir et treff som kan gi ro og hvile, energi gjennom fysisk aktivitet, morsomme opplevelser og en sterk opplevelse av et støttende fellesskap.

Hvordan komme seg til Fagerheim fjellstove?

Fagerheim Fjellstove ligger ved RV7 på Hardangervidda. Du kan kjøre bil eller ta toget til Haugastøl. Du kan også komme hit med buss, eller tog og buss. 

Bil: Dersom du kjører bil, kan du plotte inn adressen på GPS: Hardangervidda 53,3595 Haugastøl. Fra Oslo tar det ca 4 timer, fra Bergen 3,5 timer.

Buss 991: Bussen stopper på signal i avkjørselen til Fagerhem, ca midt imellom Haugastøl og Halne). Dette er en sommerrute, som går fra 1/5-1/10. 

Tog: Dersom du tar toget, går du av på Haugastøl. Fra Haugastøl er det ca. 10 min med bil til fjellstua.

Kommer du med buss eller tog og trenger skyss fra Haugastøl? Det er ca. 10 minutter fra Haugastøl til Fagerheim. Send oss en mail med tidspunkt for når du er på Haugastøl på fredagen så skal vi ordne med skyss.

Velkommen til felleskap til fjells!