Dersom det er fullbooket, kan du bli satt på venteliste ved å send mail til post@lub.no

Etter at vi mistet Lars, følte vi umiddelbart på en trang til å hjelpe andre i samme situasjon. Den digitale sorggruppa var viktig for oss, men vi savnet å kunne møtes! Derfor vil vi invitere likesinnede til en LUB-helg på fjellstugu vår".

fagerhem
Kristin og AK ønsker LUB-medlemmer velkommen til fjells!

Etter at Lars døde, gjorde foreldrene Kristin og Arne Kristian en helomvending i livet sitt og ble vertskap på Fagerheim fjellstue. De deltok i en av de 10 digitale sorggruppene som LUB hadde under pandemien. Selv om de fleste har uttrykt takknemlighet over å få være del av et digitalt fellesskap med andre i lignende situasjon, har mange savnet å møtes fysisk. Nå inviteres deltakerne og lederne for alle disse gruppene til samling 2.-4. september på Fagerheim. Helgesamlingen er støttet av Stiftelsen Dam. Denne helgen er barnefri. 

Program

Vi møtes fredag 2. september om kvelden og reiser hjem søndag 4. på ettermiddagen. Første felles måltid er middag kl 1900. På lørdag er det felles lunsj, på søndag kan man lage seg matpakke. Innsjekk fredag er fra kl 1500, men man må gjerne komme tidligere og bruke muligheten til tur og avslapning. Utsjekk er søndag kl 1100. Det er enklest å komme dit med bil, fjellstua ligger 15 minutter unna Haugastøl. Det er også mulig å ta Bergensbanen til Haugastøl. Da kan vi ordne med skyss fra togstasjonen.

Det blir både ro og hvile, fjellturer og andre uteaktiviteter i tillegg til felleskap og gode samtaler. Vi vil aktivt legge til rette for samtaler også utendørs. For mange er dette en god måte å snakke sammen på om vanskelig ting. Gruppeledere vil derfor invitere til «walk and talk» på fjelltur lørdag og søndag for dem som vil. Både lørdag og søndag inviterer vi til morgenyoga, om du liker det. Lørdag ettermiddag arrangerer vi en enkel variant av tv-programmet Mesternes mester, for å ha det gøy sammen, skape mestringsfølelse og gode minner.

Pris

Reise og opphold blir dekket, mot en egenandel på kr 600,- pr person.

Påfyll for kropp og sjel

Målet med denne helgen er å styrke opplevelsen av fellesskap og knytte sterkere nettverk både innad i de enkelte sorggruppene og på tvers av gruppene. Vi vet at mange av dere som har mistet barn under pandemien har blitt frarøvet nærhet og støtte fra andre. Derfor tror vi at et slikt fysisk treff kan være av særlig betydning. Et treff som vi håper kan gi ro og hvile, energi gjennom fysisk aktivitet, morsomme opplevleser og en sterk opplevelse av et støttende fellesskap.

Hvordan komme seg til Fagerheim fjellstue?

Fagerheim Fjellstugu ligger ved RV7 på Hardangervidda. Du kan kjøre bil eller ta toget til Haugastøl. Om sommeren kan du komme hit med buss, eller tog og buss. 

Bil: Dersom du kjører bil, kan du plotte inn adressen på GPS: Hardangervidda 53,3595 Haugastøl. Fra Oslo tar det ca 4 timer, fra Bergen 3,5 timer.

Buss 991: Bussen stopper på signal i avkjørselen til Fagerhem, ca midt imellom Haugastøl og Halne). Dette er en sommerrute, som går fra 1/5-1/10. 

Tog: Dersom du tar toget, går du av på Haugastøl. Fra Haugastøl er det ca 10 min med bil til fjellstua. Ta kontakt med Trine dersom du trenger skyss fra togstasjonen.

Kommer du med buss eller tog og trenger skyss fra Haugastøl? Det er ca 15 minutter fra Haugastøl til Fagerheim. Send oss en mail med tidspunkt for når du er på Haugastøl på fredagen så skal vi ordne med skyss.

Velkommen til felleskap til fjells!

Fagerheim fjellstue 2.-4 september.

Avkrysning gruppedeltaker eller gruppeleder
 
Kryss av på om du er gruppedeltaker eller leder
Valg av rom
 
 
 
Kryss av for hvilken romtype som er aktuelt (du kan krysse av for flere).