PÅMELDING IKKE LENGER NØDVENDIG

Vi møtes på Zoom: 

https://us06web.zoom.us/j/84437249475?pwd=NjR5MEF4SVFFU1FIc0VZS0JzN2lLdz09

Meeting ID: 844 3724 9475
Passcode: 664620

Program: 
Kl 1915: Møterommet åpnes
Kl 1930: Webinaret starter
Foredrag ved klinisk sosionom Knut Andersen, Poliklinikk Sorgbehandling, Ahus
Inkludert mentimeter og en liten pause fra 2015-2025
KL 2100: Webinar slutt

Mange som er i sorg, gruer seg til jul og er bekymret for hvordan det skal bli. Hvordan er det å forberede og feire jul når du har mistet barn, en foreldre, et søsken eller andre nære personer? Og hva med overgangen til et nytt år?

LUB, Foreningen "Vi som har et barn for lite", LEVE- Landsforeningen for etterlatte ved selvmord, Foreningen for hjertesyke barn FFHB og Barnekreftforeningen, som er del av Sorgstøttealliansen i Norge, inviterer til webinar med Knut Andersen fra Sorgbehandling poliklinikk ved Ahus. Han har møtt utallige barn, voksne og familier i sorg og er en erfaren og engasjerende foredragsholder.

Knut vil snakke om det å forberede seg til jul, selve julefeiringen og nyttår. Han vil dele erfaringer fra andre etterlatte, blant annet om det å gå inn i den første julen uten den man har mistet.

Hvordan kan du best håndtere det? Hva er det viktig å forberede seg på? Hvordan klare å være i både det fine og i det vonde samtidig?

Det blir anledning til å stille spørsmål. Vi vil også ta i bruk Mentimeter for å stille noen få spørsmål underveis. Dette er frivillig, dersom du vil svare på spørsmålene, så er dette helt anonymt. Vi vil forklare dere hvordan det fungerer underveis i webinaret. Dere trenger altså ikke å laste ned noe på forhånd. (Det kan være lurt å delta via Zoom på nettbrett eller pc, slik at man kan bruke smarttelefonen til å svare på Mentimeter).

Velkommen!