Klikk på coreAI-symbolet nede til høyre på skjermen for å ta i bruk svartjenesten!

Vår nettsideleverandør CoreTrek har utviklet søk med kunstig intelligens (KI / AI), coreAI, som vi nå tester ut som pilotkunde. Vi håper det vil gjøre det enkelt å finne fram til informasjonen du trenger.

Svartjenesten coreAI

CoreAI bruker kunstig intelligens for å svare på spørsmål, basert på innholdet fra nettstedet. Dette er en pilot (en betaversjon) for å teste hvordan coreAI kan forbedres for å gi enda bedre og mer korrekte svar og lenker. 

Gode og effektive svar: CoreAI henter inn alt innhold på nettstedet, tolker det og bruker kunstig intelligens for å gi klare og direkte svar på spørsmål som stilles. Dermed behøver du ikke selv å lese, tolke og forstå artikler, coreAI har lest hele nettstedet for deg og kommer med svaret. Dette sparer deg for tid og innsats.

Forstår alle språk: En oversetterfunksjon sørger for at coreAI svarer på samme språk som spørsmålet stilles på. Du kan altså stille spørsmål på alle mulige språk  og få svar på det samme språket - det gjør informasjonen vår tilgjengelig for alle, uavhengig av om man forstår norsk!   

Vær kritisk og bidra: coreAI streber etter å gi nøyaktige svar, men den kan ikke garantere å svare 100% korrekt. CoreAI og AI-tjenestene den bruker er fortsatt under utvikling. Vi oppfordrer deg til å være kritisk til svarene og hjelpe oss med å forbedre coreAI ved å gi tilbakemelding på svarene du får via tilbakemeldingsfunksjonen.

Personvern

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi bruker betalte og sikre AI-tjenester som sier de ikke deler data som sendes tll dem. Vi anbefaler likevel at du unngår å dele personlig informasjon som navn, adresse, fødselsnummer, e-post, telefonnummer og lignende. Husk at dataene kan lagres utenfor Norge i AI-tjenestene som er i bruk, så vær forsiktig med å bruke persondata i dine spørsmål.

Hvordan bruke coreAI

For å ta i bruk svartjenesten, klikk på coreAI-symbolet nede til høyre på skjermen. En dialogboks vil åpne seg hvor du må akseptere at coreAI er en testversjon og at svarene er generert ved hjelp av kunstig intelligens og kan være unøyaktige.

Skriv inn spørsmålet ditt i dialogboksen. Du kan stille alle typer spørsmål, som åpne spørsmål, spørsmål med ja/nei-svar eller spørsmål med flere svaralternativer.

Hvis du er fornøyd med svaret, kan du gjerne gi coreAI tilbakemelding ved å klikke på smilefjeset. Hvis du ikke er fornøyd, kan du klikke på det sure fjeset. Eller klikk på det mer nøytrale fjeset om du er mellomfornøyd.

Ditt engasjement og tilbakemeldinger er viktige for oss. De hjelper oss å forbedre svartjenesten og gjøre den enda bedre.

Vi håper du vil få god nytte av svartjenesten!