«PUST med LUB»

Vi har fått laget avtale med Pust som tilbyr badstue&havbading i Bodø og på Sortland i vårt fylke! 🤗 Hvis du ikke er så glad i å bade i havet så er det selvfølgelig helt opp til deg. Da nyter du den deilige badstuen og utsikten i f.eks. Bodø havn🙂
Våre medlemmer få 50% rabatt på de to typer medlemskap som tilbys hos Pust:

Månedsabonnement koster 225,- pr.måned (vanlig pris 449,-). Ubegrenset Drop-in, badstue så ofte du vil. Ingen bindingstid, men fornyes automatisk hver måned.

For årsabonnement koster det 999,-. Drop-in for 50,- (vanlig pris 100,-). Perfekt for deg som tar badstue av og til. Ingen bindingstid, men fornyes automatisk hvert år.

Medlemskapene er personlig så hvis dere er to så må begge ha medlemskap. 

For å aktivere tilbudet må vi få e-postadressen til dere som ønsker å benytte dere av tilbudet og hvilket medlemskap dere ønsker. Da får dere en link til betaling som skjer med Vipps! 
Igjen, selvom dere kommer og puster med oss så må dere ikke bli med på badingen i havet 😉 Det er også deilig å sitte i den varme badstuen og nyte utsikten. 

Vi har også fått 50% rabatt på private bookinger så det skal vi bestille av og til, avhengig av interesse. Ellers kan vi presisere at når vi kjøper private medlemskap så går man når man vil, alene eller med andre som har medlemskap, i og utenfor LUB og da kan det være andre, utenom oss i LUB, som er der samtidig. Vi tenker at vi som har medlemskap kan innimellom planlegge å dra sammen, for de som ønsker det.

Pust har som sagt badstue i Bodø og Sortland i vårt fylke, men også i Tromsø og Sandvika i Bærum og når man er medlem så får man tilgang til alle disse fire plassene🫶🏻

Send oss e-post til lub.nordland@gmail.com eller ta kontakt med Hilda eller Laila i styret. Vi gleder oss så mye til å slappe av i den deilige badstuen og fryse (og hyperventilere) i det iskalde havet! 😅 

Kom og pust rolig med oss i en hektisk hverdag 💛 
Som pust skriver selv på sine sider: 
ikke tenk. hopp i det. pust.