Denne presentasjonen er fra 2021. Hilde gikk av som leder i februar 2023, men sitter fortsatt i styret i LUB Vestland.

Hilde Jordal portrett

Mitt navn er Hilde jordal (31 år). Ved siden av å være frivillig i LUB jobber jeg som miljøarbeider/fagarbeider på ungdomsklubber i hjemkommunen min og tar bachelor i yrkesfaglærerutdanning. Jeg er samboer med Thor-Brede.

Vi har mistet Mari som skulle blitt 8 år i august og Line som skulle blitt 4 år i juni, begge i dødfødsel mot slutten av svangerskapet. Jeg er også mamma til Benjamin på snart seks år, Brede på to år og fostermor til Birger på 19 år. Det er min spesielle bukett.

Lillebror ved storesøstrenes grav.

Etter at vi mistet, ble jeg tidlig engasjert i LUB, som har vært en god støtte i sorgen. Det føles meningsfullt å få gjøre noe som kan gjøre reisen litt lettere for de foreldre som dessverre kommer etter oss.

Fra februar 2020 fikk jeg det ærefulle vervet som fylkeslagsleder i LUB Vestland etter å ha vært med i styret i noen år.

Håpet er å være med å skape relasjoner mellom etterlatte foreldre og familier gjennom LUBs arrangementer.

Når hverdagen kommer og sorgen fortsatt banker på døren innimellom, er det godt å vite at man har noen å snakke med.

Lillebror ser på potter med spirer

På bildet her har vi sådd frø fra en frøpakke delt ut på LUB sitt landsmøte i 2018. Det var et fint prosjekt med barna og vi kunne utover våren og sommeren undre oss over hvilke blomster frøene skulle bli til.

Dette året har bydd på utfordringer og mindre fysiske møteplasser, men jeg synes medlemmene og styret i Vestland har tatt dette på strak arm. Det er de som gjør fylkeslaget levende og er med på å bidra til felleskapet.