Tirsdag 6. februar kl. 18 inviterer LUB til webinar om hvordan nettverket kan være til god hjelp og støtte for foreldre og familier som har mistet barn. Foreldre som har mistet barn oppfordres til å invitere mennesker i sitt nettverk til webinaret.

På seminaret Å lære å leve med sorgen for nylig rammede foreldre er forholdet til sitt sosiale nettverk et sentralt tema. Denne type støtte er svært viktig for flere. Mange kan fortelle om et godt og omsorgsfullt nettverk. Samtidig er det også her de største skuffelsene kan oppstå. For hva bør mennesker rundt de etterlatte gjøre og si? Hva trenger egentlig de etterlatte? Og finnes det noen gode råd for hvordan etterlatte kan eller bør forholde seg til sitt sosiale nettverk?

Målgruppen for webinaret er familie, venner, naboer, kolleger og andre som står rundt etterlatte familier. Også etterlatte foreldre er velkommen til å delta. Det vil være både plenumssamlinger for alle og egne breakoutrooms der sosiale nettverk kan dele erfaringer uten etterlatte til stede.

På webinaret møter du Knut Andersen, klinisk sosionom og høyskolelektor fra Høyskolen VID. Han er en engasjerende og kunnskapsrik foredragsholder, med over 20 års erfaring med å støtte etterlatte bl.a. ved Sorgbehandling poliklinikk på Ahus.

Knut Andersen holder foredrag
Knut Andersen på LUBs seminarhelg for nylig rammede foreldre i 2023, bolken hans "Om å være i dialog med nettverket" fikk toppskår på evelueringsskjemaet fra alle deltakerne. 

 

Slik deltar du (påmelding ikke lenger nødvendig):

Klikk på denne lenken for å delta i det digitale møterommet Zoom (åpner kl. 17:50):

https://us06web.zoom.us/j/87226794713?pwd=METxjgbk4BN5GG9QHndEQ4UsfL3sZu.1

Hvis du deltar med PC eller Mac, trenger du bare en vanlig nettleser.

Bruker du nettbrett eller mobiltelefon, må du har møte-ID og passord:
Meeting ID: 872 2679 4713
Passcode: 197547

For å følge webinaret via mobil eller nettbrett må du installere appen Zoom Cloud Meetings. Har du ikke Zoom, kan du enkelt laste Zoom ned på din pc/mac her.

Program:

1750 Webinar-rommet åpnes for deltakere

1800 Velkommen

1805 Om den viktige nettverksstøtten sørge å vende tilbake til jobb – foredrag ved Knut Andersen, klinisk sosionom og høyskolelektor ved høgskolen VID

1845-1855 Pause

1855 Knut fortsetter (husk mulighet til å kommentere i chatten)

1930 Mulighet for breakout rooms for de som ønsker det

1950 Kort oppsummering i fellesrommet/kommentarer fra chatten leses opp

2000: Webinaret avsluttes

Velkommen!